Bucuresti

Ce este videochatul?

 

Modelul videochat interactioneaza online prin intermediul unui calculator si a unei camere video cu diversi clienti din SUA si Europa de Vest.

Modelul intretine online clientii si este platita intre 1-2$/minut de interactiune virtuala.

Indiferent ca lucreaza de acasa sau dintr-un studio, modelul videochat este intotdeauna singura in camera de lucru.
La Standard Studio fiecare model are o camera dedicata, aceeasi pe intreaga durata a desfasurarii activitatii de la studio.

Cati bani se fac in videochat?

In videochat poti face foarte multi bani, fiindca poti intretine in acelasi timp mai multi clienti, ajungand sa castigi si $10 PER MINUT!
Asta inseamna ca intr-o luna poti castiga si $5500 facand videochat!

Ti se pare de necrezut? Iata cateva exemple de incasari ale modelelor Standard. Acestia sunt bani care revin IN TOTALITATE modelului:

Exemplu 1 castiguri pe saptamana Exemplu 2 castiguri pe saptamana Exemplu 3 castiguri pe saptamana Exemplu 4 castiguri pe saptamana Exemplu 5 castiguri pe saptamana Exemplu 6 castiguri pe saptamana

Standard Studio este studioul unde vei face cei mai multi bani, fara discutie! Modelele noastre sunt platite mai mult decat in alte parti, sunt tratate mai bine, si pur si simplu sunt mai fericite. Intra si tu acum in familia noastra!

Programeaza-te la interviu online
(gratuit, fara nicio obligatie)
sau Stabileste un interviu telefonic
031.433.52.52

Este videochatul confidential?

Confidentialitatea este o regula a activitatii de videochat. Identitatile modelelor sunt strict confidentiale si inaccesibile publicului de orice fel. Nicaieri nu va aparea numele tau real cand faci videochat.

Sesiunile private (in care modelul este singur cu clientul), sunt confidentiale iar imaginile nu sunt vazute decat de cel care plateste. De asemenea conversatiile dintre modele si membri sunt personale.

Pentru vizitatorii din Romania, modelele pot fi complet ascunse, nici macar nu vor aparea cu nickname sau poza... practic poti fi invizibila pentru alti romani atunci cand faci videochat, daca asa doresti. Poti fi linistita ca niciun prieten sau cunostiinta din Romania nu va da peste tine accidental!

Unde sa faci videochat?

Potentialul de castig in videochat este enorm, dar nu orice femeie care se apuca de videochat se va imbogati peste noapte.

Pentru a avea succes modelul incepator are nevoie de multe informatii, sfaturi bazate pe experienta a mii de modele inainte de ele si pe cerintele actuale ale clientilor, plus sustinere continua din partea echipei de traineri.

Daca primele incercari in videochat le fac de acasa, fara indrumare, modelele au sanse mari sa o dea in bara si sa nu ajunga niciodata la incasari mari...

Numai in cadrul unui studio profesional modelele noi ating potentialul maxim si pot ajunge la castiguri fabuloase.

Model care zambeste

La Standard Studio invatam modelele noi tot ce trebuie sa stie ca sa reuseasca prin lectii video simple. In plus, le asiguram sustinerea echipei de traineri 100% feminine pe intreaga durata a activitatii de la studio!

Lucrand cu noi vei avea cele mai mari sanse sa castigi bani rapid in domeniul videochatului!

Programeaza-te la interviu online
(gratuit, fara nicio obligatie)
sau Stabileste un interviu telefonic
031.433.52.52