Standard Rewards

Imagine cu cateva din premiile din programul de bonus de la Standard Studio Bucuresti. Modelele videochat pot alege de la Standard Rewards cam orice, de la parfumuri, ceasuri, outfit-uri si hainute la masini, excursii sau mancare gourmet.

Modelele Standard Studio castiga puncte bonus pentru fiecare sesiune live platita. Colectatul de puncte bonus e usor - cu cat sunteti mai mult in live (in private) cu atat colectati mai multe puncte.

Modelele Standard Studio castiga din partea site-ului Streamate puncte bonus pentru fiecare sesiune live platita de site. Colectatul de puncte bonus e usor - cu cat sunteti mai mult in live (in private) cu atat colectati mai multe puncte. Punctele bonus NU se scad din banii generati de catre modele pe site, ci sunt in plus fara de acestia. Cu punctele bonus va puteti cumpara orice obiect sau serviciu de pe site-ul Standard Rewards, de la pantofi si genti la masini si excursii.

Contactati-ne

 

Studioul se umple rapid si nu mai avem multe camere ramase. Nu ratati o activitate care va poate aduce 1000 euro in mana lunar!

"Intamplator m-am uitat si la videochat, nedorindu-mi sa mai fac asta. Insa, in lipsa unui job stabil am zis sa incerc...."

Alexandra - Bucuresti

Care este programul de lucru la Standard Studio?

Modelele Standard isi pot alege programul de lucru in functie de nevoile personale: de dimineata, de pranz sau de seara.