Videochat de oriunde

Software-ul Standard Acasa®

Standard Acasa

Acum poti lucra si de acasa

Standard Studio iti ofera acum posibilitatea sa lucrezi si de acasa, simplu si comod, folosind software-ul Standard Acasa. Standard Acasa iti permite sa faci videochat de pe propriul calculator cu doar un singur click!

Standard Acasa iti rezolva toate problemele complicate, precum creerea contului, hartogarie sau aspecte tehnice.

Standard Acasa nu intermediaza platile site-ului catre tine si nici nu-ti opreste vre-un comision. Daca esti multumit(a) de software-ul Standard Acasa, dupa expirarea perioadei de proba de 30 de zile pretul acestuia este de 299 RON.

Spre deosebire de Standard Studio, cu software-ul Standard Acasa pot lucra si baieti sau cupluri.

Ce trebuie sa faci pentru a lucra de acasa?

 • 1 Viziteaza site-ul Standard Acasa si descarca versiunea
  de incercare a soft-ului. Este gratis timp de 30 de zile!
 • 2 Alege-ti un nume de model si trimite-ne actele necesare
  creerii de cont
 • 3 Asteapta o zi sa-ti creem contul pe streamate.com,
  cea mai mare retea videochat din lume
 • 4 Apuca-te sa faci bani din videochat folosind software-ul
  instalat la tine pe calculator

Vreau sa lucrez de acasa

Bani & Program

ehceniziB anomiS
Chief Senior Trainer
Avand cele mai bune rezultate in ceea ce priveste trainingul modelelor cat si in coordonarea intregii echipe de traineri, Simona are marea calitate de a vedea potentialul fiecarui model de la primul contact cu aceasta. Stie exact care este cea mai buna abordare pentru a transmite toate cunostintele necesare unui model de top si nu renunta niciodata, transmitand entuziasmul si increderea ei intregii echipe de trainieri, precum si modelelor.

 

Studioul se umple rapid si nu mai avem multe camere ramase. Nu ratati o activitate care va poate aduce 1000 euro in mana lunar!

"Studioul la care am lucrat anterior nu oferea atatea avantaje precum Standard Studio, atat din punctul de vedere al curateniei cat si al modalitatilor de plata. Am aflat de Standard din ziar si prima mea impresie a fost ca aici este un mediu placut si relaxant si m-am decis sa lucrez aici...."

Alina - Bucuresti

Care este programul de lucru la Standard Studio?

Modelele Standard isi pot alege programul de lucru in functie de nevoile personale: de dimineata, de pranz sau de seara.