Intrebari & discutii

Intrebari frecvente

 

Trimite-ne o intrebare:

Despre Bani

I: Cine ma va plati?
R: Platile sunt emise DIRECT de catre operatorul Streamate catre model, fara nici un fel de intermediere sau comision din partea Studioului.
I: Care este frecventa cu care voi fi platita?
R: Platile sunt efectuate de catre Streamate SAPTAMANAL. La sfarsitul perioadei de o saptamana vei primi banii pe perioada care tocmai s-a incheiat.
I: Am auzit ca platile catre modelele Streamate care lucreaza independent, de acasa, se fac cu 3 saptamani intarziere. La fel va fi si daca lucrez la Standard Studio?
R: Datorita certificarii 'Preferred Studio', operatorul Streamate.com plateste modelele care activeaza prin intermediul Standard Studio saptamanal, FARA NICI O INTARZILERE, imediat ce saptamana s-a incheiat.
I: Care sunt modalitatile de plata?
R: Modalitatile de plata din partea site-ului direct catre model sunt cec, transfer bancar si payoneer. Standard Studio nu intermediaza si nu are un comision din banii generati de catre model pe site.
I: De unde stiu cati bani am castigat?
R: Fiecare model are propriul cont in care isi poate vedea castigurile, imediat ce aceastea au fost generate.
I: Ce trebuie sa fac pentru a castiga puncte bonus?
R: TOATE modelele Standard castiga puncte bonus. Aceste puncte sunt acumulate pe masura ce modelul genereaza minute 'live', si pot fi vizualizate in propriul cont de pe www.standardstudio.ro. Tot din cont modelul isi poate alege produsele pe care vrea sa le achizitioneze cheltuind din totalul de puncte. Si programul Standard Rewards este oferit tot de catre Streamate pentru a rasplati cele mai bune modele de pe site.
I: Am vazut ca exista mai multe nivele de incasari. Cum fac sa castig un procent mai mare?
R: Streamate recompenseaza profesionalismul si succesul tau. Cu cat sesiunea ta genereaza castiguri mai mari, procentul tau din aceste incasari creste.

Despre Program

I: Care este programul de lucru la Standard Studio?
R: Modelele Standard isi pot alege programul de lucru in functie de nevoile personalesi de diponibilitatea statiilor de lucru din Studio la momentul respectiv: de dimineata, de pranz sau de seara.
I: Cate ore presupune o tura?
R: Streamate recompenseaza modelele care au program regulat si constant. Incearca sa iti mentii acelasi program de la o saptamana la cealalata.
I: Stiu ca la alte studiouri modelele lucreaza pe mai multe site-uri simultan. Standard Studio lucreaza doar in reteaua site-urilor afiliate Streamate. Cum pot modelele Standard sa castige la fel sau mai mult decat modelele din alte studiouri?
R: Prin certificarea 'Preferred Studio' operatorul Streamate garanteaza trafic dedicat modelelor noastre si implict un nivel de castiguri substantial peste nivelul pietei, inaccesibil oricarui alt studio din Romania.

Reguli Studio

I: Trebuie sa am experienta ca sa lucrez la Standard Studio?
R: Experienta nu este obligatorie, si in multe cazuri este chiar contraindicata. Modul in care videochatul a fost practicat pana acum in Romania este neprofesional si foarte gresit inteles. Standard Studio aduce metoda de videochat profesionala, folosita de cele mai bune modele din lume si ofera gratuit tuturor modelelor training personalizat. Scopul nostru este, in primul rand, de a face lucrul la studio o placere - nu o corvoada si, in al doilea rand, de a gasi pentru fiecare tip de personalitate in parte calea prin care modelul sa isi maximizeze incasarile. Modelele Standard din SUA spun ca lucrul pentru Streamate cu ajutorul Standard Studio este cel mai bun pe care l-au avut vreodata si scopul nostru este ca si cele din Romania sa simta la fel!
I: Nu am dimensiunile '90-60-90' si nici nu ma consider prea frumoasa. Pot fi acceptata la Studioul Standard?
R: Frumusetea vine din interior. Prin metoda de training AMERICAN STANDARD te vom ajuta sa iti maximizezi potentialul atat pentru a avea castiguri cat mai mari, cat si pentru a iti recastiga increderea in tine.

Despre Videochat

I: Cum functioneaza videochatul?Trebuie sa am experienta?
R: Cand esti online, profilul tau apare listat in peste 500 site-uri afliliate in reteaua Streamate, retea care este accesata de milioane de membrii in fiecare zi. In momentul in care unul dintre acesti membri alege optiunea 'live chat' de pe profilul tau, site-ul incepe sa il taxeze pentru fiecare minut pe care il petrece cu tine, si un procent din aceste incasari iti revine tie.

Intrebari Generale

I: As vrea sa ajung sa am un nivel de trai la nivelul modelelor care lucreaza la Standard Studio, dar mi-e rusine de ce va crede lumea despre mine. Daca vor afla prietenii sau familia ca ma ocup cu videochat?
R: Lucrul pe Stramate prin Standard Studio nu difera cu nimic de oricare alt serviciu. Tocmai de aceea Studioul Standard este localizat ultracentral, intr-o cladire de birouri: pentru a transmite tuturor colaboratorilor ca suntem un business ca oricare alt business international, cu filiala in Romania. Daca doresc referinte, raspuns la orice intrebari sau pur si simplu doresc sa afle mai multe despre noi, iti asteptam prietenii sau familia la biroul nostru.
I: Ce fel de ocupatie este videochatul? Cum se poate califica aceasta ocupatie?
R: Videochatul intra in categoria exportului de servicii. Exporturile in general si exportul de servicii in special sunt activitati incurajate de catre guvernul roman deoarece aduc bani in tara.

Lista de discutii
Standard rewards

 
 

Studioul se umple rapid si nu mai avem multe camere ramase. Nu ratati o activitate care va poate aduce 1000 euro in mana lunar!

"...La interviu a fost totul foarte bine si am acceptat din prima sa lucrez aici. Pe parcursul activitatii am invatat sa am mai multa incredere in mine."

Ioana - Bucuresti

Cum functioneaza videochatul? Trebuie sa am experienta ca sa lucrez la Standard Studio?

Cand esti online, profilul tau apare listat in peste 500 site-uri afliliate in reteaua Streamate, retea care este accesata de milioane de membrii in fiecare zi. In momentul in care unul dintre acesti membri alege optiunea 'live chat' de pe profilul tau, site-ul incepe sa il taxeze pentru fiecare minut pe care il petrece cu tine, si un procent din aceste incasari iti revine tie.