Intrebari frecvente

Ai niste intrebari despre videochat sau despre Standard Studio? Uita-te mai jos la cele mai frecvente intrebari pe care le primim fiindca s-ar putea sa avem deja raspunsul pe care-l cauti!

Ce trebuie sa fac sa devin model?
 

Ce trebuie sa fac sa devin model?

Este foarte simplu sa devii model la Standard Studio! Lasa-ne datele tale de contact si noi te vom suna pentru a te programa la un interviu.

In cadrul interviului vom discuta toate detaliile legate de activitate, vei vedea sediul si vei cunoaste o parte din echipa Standard Studio.

Dupa ce te decizi ca noi suntem cea mai buna decizie pentru tine, poti incepe activitatea chiar din urmatoarea zi.

[X inchide raspunsul]
Pot sa devin model daca nu stiu engleza?
 

Pot sa devin model daca nu stiu limba engleza?

Deschiderea unui cont de model este extrem de rapida, insa succesul ca model se bazeaza in principal pe stilul de comunicare al modelului.

Cunoașterea limbii engleze este necesara pentru comunicarea eficienta cu membrii site-ului. Exprimarea verbala este cu atat mai eficienta, cu cat cunosti mai bine limba respectiva.

Totusi, o persoana care nu stie engleza prea bine sau chiar deloc, nu trebuie sa fie descurajata din a intra in acest domeniu. Engleza nu este o limba foarte complicata si, pe langa asta, in ziua de azi o intalnim peste tot. Asa ca este simplu sa ajungi la un nivel de baza cat sa te poti intelege cu un vorbitor de limba engleza.

De la acest nivel, prin perseverenta si efort sustinut se poate progresa foarte repede.

[ X inchide raspunsul ]
Pot sa fac bani daca nu arat ca un super-model?
 

Pot sa fac bani daca nu arat ca un supermodel?

Succesul in activitatea de model se bazeaza pe abilitatile de comunicare ale modelului, deci nu aspectul fizic este important.

Chiar si cele mai atragatoare modele vor avea incasari mici daca nu vorbesc si nu interactioneaza cu membrii. Este indicat sa incerci sa prezinti un aspect ingrijit pe camera, insa, cel mai important este sa fii cat mai naturala. Daca vei face asta, cu ajutorul echipei noastre de traineri, vei ajunge la incasari spectaculoase.

In plus, la fel ca si in viata reala, exista diferite gusturi printre membri, unora le plac femeile plinute, altora cele foarte slabe, unii membri prefera sanii foarte mari, pe cand altii adora pe cei foarte mici.

Exista foarte multi membri care sunt atrasi de femei in varsta dar si de cele foarte tinere, deci exista membri pentru orice gen de femeie.

[ X inchide raspunsul ]
Sunt acceptata daca sunt femeie matura?
 

Sunt acceptata daca sunt femeie matura?

Standard Studio instruieste modele de orice varsta. Membrii sunt oameni diferiti, cu preferinte diferite, asa ca pentru fiecare tip de model exista membri care cauta exact acel gen de persoana. Atata timp cat iti faci cunoscuta personalitatea si comunici natural, vei fi populara pe site, indiferent de varsta.

[ X inchide raspunsul ]
Cand imi primesc banii?
 

Cand imi primesc banii?

Saptamana de lucru incepe duminica si se termina sambata. Vei primi incasarile in fiecare zi de vineri pentru saptamana anterioara.

Standard Studio nu opreste niciun comision si nici nu intermediaza platile, asa ca vei primi banii direct din America, direct pe cardul tau, fara implicarea noastra.

[ X inchide raspunsul ]
Pot renunta daca nu ma adaptez? Imi mai primesc banii pentru perioada lucrata?
 

Pot renunta daca nu ma adaptez? Imi mai primesc banii pentru perioada lucrata?

Poti renunta oricand la activitatea de videochat, fara nicio penalizare sau vreo procedura complicata. Banii ii vei primi integral, direct de la site, in ziua de vineri, indiferent ca mai esti model activ, sau nu.

[ X inchide raspunsul ]
Este videochat-ul legal?
 

Este videochat-ul legal?

Activitatea de videochat este 100% legala. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti declari veniturile realizate la ANAF si sa platesti taxele aferente la stat.

Veniturile se declara prin completarea unui formular o data pe an la sectia ANAF de care apartii ca venituri provenite din strainatate, fara alte explicatii suplimentare. Asta este tot! :-)

[ X inchide raspunsul ]
Cum imi primesc banii?
 

Cum imi primesc banii?

Modelele Standard Studio beneficiaza de avantajul de a fi platite direct de catre site si nu de studio, asa cum se practica in majoritatea studiourilor.
Iti vei primi toate incasarile generate pe site direct pe cardul tau personal.

In plus fata de asta, ca model Standard Studio iti primesti banii saptamanal, fara niciun fel de intarziere, spre deosebire de restul modelelor care lucreaza pe Streamate si care isi primesc banii cu o intarziere de 3 saptamani.

[ X inchide raspunsul ]
Cati bani pot face ca model incepator?
 

Cati bani pot face ca model incepator?

Incasarile variaza foarte mult de la un model la altul. Exista modele care fac din prima saptamana peste $500, altele care fac $100 sau mai putin. Indiferent de sumele generate la inceput, acestea vor creste cu siguranta.

Ca regula generala, in aceasta activitate, incasarile vor creste intotdeauna pe masura ce trece timpul si proportional cu efortul depus de model.

Primul motiv pentru fluctuatia incasarilor este faptul ca modelul este in formare, si are nevoie de timp online pentru a-si ajusta prestatia online.

Al doilea motiv este popularitatea si expunerea la membri: cu cat modelul interactioneaza cu mai multi membri, cu atat isi poate crea prietenii cu acestia, asigurandu-si un nivel de castig constant, la care se adauga castigurile generate cu membrii noi din fiecare zi.

[ X inchide raspunsul ]
Ce presupune programul Standard Rewards?
 

Ce presupune programul Standard Rewards?

Standard Rewards este inca un beneficiu oferit de Streamate prin intermediul Standard Studio.
Motivul pentru care Streamate recompenseaza suplimentar modelele Standard, este in primul rand calitatea prestatiei online (toate modelele Standard urmeaza sistemul de training American Standard) si faptul ca sunt modele exclusive ale site-ului Streamate.

In functie de numarul de minute petrecute in chat-ul privat, in fiecare saptamana vei primi un anumit numar de puncte bonus pe care le poti folosi ca si "credite" pe site-ul nostru.
Cu aceste puncte poti achizitiona produse, la fel ca de pe orice magazin online (de ex.: parfumuri, genti, cosmetice, excursii, electronice, sau chiar si masini sau servicii de chirurgie estetica).

[ X inchide raspunsul ]
Programeaza-te la interviu online
(gratuit, fara nicio obligatie)
sau Stabileste un interviu telefonic
0785.284.574