Studioul Standard

Dotarile studioului

Conceput de la inceput ca un spatiu care sa ofere maximum de confort, cladirea Standard pune la dispozitia modelelor sale urmatoarele facilitati:

 • Videochat singura in camera la Standard Studio Bucuresti. Camerele de la locul de munca sunt individuale si frumoase.

  Spatii de lucru individuale

  Fiecare model lucreaza in propria sa incapere personalizata, ce nu poate fi accesata in timpul sesiunilor live. Incaperile sunt decorate si iluminate profesional pentru a asigura o imagine cat mai buna pe camera.
 • Punem la dispozitia modelelor un spatiu de luat masa cu vedere panoramica. Peste 20 de modele pot lua masa in acelasi timp in mini-restaurantul noastru.

  Cafeteria Standard

  Spatiul de relaxare si pentru luat masa amenajat special la etajul 4 al cladirii Standard. Cu o vedere panoramica asupra centrului Bucurestiului, Cafeteria Standard este locul unde modelele noastre se pot relaxa in pauze, socializa si pot servi masa.
 • Camere de super calitate, cu telecomanda si imagine super clara. Camerele noastre te fac sa arati super frumoasa pe camera!

  Camere video de cea mai buna calitate

  Studioul Standard este echipat cu camere recunoscute ca fiind cele mai bune in domeniu, calitatea imaginii fiind exceptionala.
 • Monitoare mari ca sa poti vedea relaxata ce scriu membrii, de la distanta. Tastatura si mouse fara fir ca sa poti sta confortabil.

  Monitoare mari de 22" si tastaturi/mouse wireless

  Conversatiile de pe monitor se pot citi chiar si de la 3-4 metri distanta in acest fel modelul avand o mult mai mare libertate de miscare.
 • Curatenie bec la Standard Studio. Videochat cu asternuturi albe si curate, totul proaspat spalat.

  Serviciu de curatenie 24 ore

  Curatenie luna. De la receptie la camerele de lucru, totul straluceste de curatenie.
 • Vii la Standard Studio Bucuresti si esti in siguranta! Avem paza zi si noapte ca sa stai linistita!

  Paza 24 ore

  Siguranta absoluta deoarece serviciul de paza vegheaza non-stop.
 • Modelele videochat de top au loc de parcare rezervat! Vino sa vezi ce-nseamna un studio caruia ii pasa de modele.

  Parcare rezervata pentru modele

  Desi situat in centrul Bucurestiului unde parcarea este mereu insuficienta, Standard pune la dispozitia celor mai bune modele ale sale locuri de parcare pazite.
 • Vestiare frumoase si luminose dotate cu consola de machiaj si dusuri curate, pe fiecare etaj al cladirii Standard Studio.

  Vestiar complet echipat

  Fiecare model Standard beneficiaza de propriul spatiu de stocare a efectelor personale, console de machiaj, dusuri si spatii pentru schimbat hainele.

Galerie foto/video
Bani & program

 

Studioul se umple rapid si nu mai avem multe camere ramase. Nu ratati o activitate care va poate aduce 1000 euro in mana lunar!

"Pana sa lucrez aici nu am mai lucrat in domeniul de videochat. Am venit la interviu impreuna cu o prietena, mai mult la insistentele ei si fiindca nu vroia sa mearga singura. Cand am ajuns la adresa indicata, nu eram sigura ca este locul corect..."

Ana, 23 - Bucuresti

As vrea sa ajung sa am un nivel de trai la nivelul modelelor care lucreaza la Standard Studio, dar mi-e rusine de ce va crede lumea despre mine. Daca vor afla prietenii sau familia ca ma ocup cu videochat?

Lucrul la Standard Studio nu difera cu nimic de oricare alt serviciu. Tocmai de aceea Studioul Standard este localizat ultracentral, intr-o cladire de birouri: pentru a transmite tuturor colaboratorilor ca suntem un business ca oricare alt business international, cu filiala in Romania. Daca doresc referinte, raspuns la orice intrebari sau pur si simplu doresc sa afle mai multe despre noi, iti asteptam prietenii sau familia la biroul nostru.