Conditii de lucru

Confidentialitate

Lucrati videochat? Nu afla nimeni daca nu doriti dvs.

To watch this video, you need the latest Flash-Player and active javascript in your browser.

Confidentialitatea este o regula a activitatii de videochat. Identitatile modelelor sunt strict confidentiale si inaccesibile publicului de orice fel. Nicaieri nu va aparea numele real al modelului in conexiune cu activitatea de videochat.

Sesiunile private (in care modelul este singur cu clientul), sunt confidentiale iar imaginile nu sunt vazute decat de cel care plateste. Deasemenea conversatiile dintre modele si membri sunt personale.

Pentru vizitatorii din Romania, modelele pot fi complet ascunse, ele nefiind vizibile sau accesibile. Puteti fi linistite ca nici un prieten sau cunostiinta din Romania nu va da peste voi accidental.

Intrebari & Discutii
Contactati-ne

 
 

Studioul se umple rapid si nu mai avem multe camere ramase. Nu ratati o activitate care va poate aduce 1000 euro in mana lunar!

"Le-as transmite modelelor noi sa aiba incredere in ele, sa fie mereu vesele si sa nu se gandeasca niciodata ca vin la munca ci ca vin sa se distreze. Ceea ce imi place cel mai mult aici este programul!..."

Maria - Bucuresti

Care este programul de lucru la Standard Studio?

Modelele Standard isi pot alege programul de lucru in functie de nevoile personale: de dimineata, de pranz sau de seara.