Studioul Standard

Cine suntem

Receptia celui mai mare studio de videochat din Romania, Standard Studio.

Cel mai mare studio de videochat din tara

Standard este un studio profesionist de videochat adult detinut integral de catre actionari americani, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Standard opereaza la cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism.

Modelele noastre sunt cele mai bune din lume, iar partenerul nostru exclusiv, site-ul Streamate.com este in crestere constanta de peste 10 ani, ajungand la o cota de piata globala de peste 70%. Da, ai citit bine, 70% din toti banii care se fac in acest domeniu, se fac pe Streamate.com!

Avantajul modelelor Standard Studio

Modul de lucru site-studio este total diferit la Standard Studio: toate modelele Standard lucreaza pe site ca si modele independente, primind in totalitate incasarile generate pe cont, fara intermediere sau comision din partea Standard Studio.
Standard Studio este platit de Streamate.com pe baza de contract pentru recrutarea si instruirea modelelor, nu din banii modelelor.

Mai mult decat atat, pentru ca sunt exclusive si antrenate de Standard Studio, Streamate.com promoveaza modelele Standard pe site in fata altor modele, asigurandu-le posibilitatea de a genera o gramada de bani din prima zi.

In plus, sa lucrezi in cladirea Standard Studio este o placere! Locatia este ultracentrala, cu dotari excelente, iar asistenta din partea personalului dedicat este atat respectuoasa cat si de cea mai buna calitate.

1 MILION de dolari investiti in afacere

Decizia de a veni in Romania a venit la sugestia Streamate.com, deoarece pe site erau multe modele romance, foarte atractive, dar a caror prestatie online era mediocra.
Din 2010 Standard Studio a intrat pe piata din Romania si a antrenat peste o mie de modele, oferindu-le acestora sansa de a-si schimba viata si de a-si asigura un nivel de trai la care nici nu visau inainte.

Peste 1 milion de dolari au fost investiti in studio, pentru a asigura cele mai bune conditii posibile pentru modelele noastre. Aceasta investitie colosala dovedeste ca suntem foarte seriosi si implicati in dezvoltarea activitatii de videochat la nivel ridicat in Romania.

Misiunea Standard Studio

Pana la Standard Studio, videochat-ul a fost mereu ceva despre care nu s-a vorbit, o industrie "underground" si mereu in vizorul autoritatilor. Modelele se ascund si acum, iar prietenii si familiile in general condamna sau privesc cu neplacere persoanele care au ales sa isi castige existenta din aceasta activitate.
De 5 ani de cand suntem pe piata am interactionat cu mii de modele si am oferit si un alt mod de lucru, o alta perspectiva asupra activitatii. Am deschis sucursala din Romania la cererea pietii si am fost primiti cu mare entuziasm de acele persoane care cautau un studio corect, decent si care doreau sa progreseze.

Ca rezultat al muncii noastre modelele au castigat sume record, schimbandu-si viata si destinul si putand sa isi ofere lor si familiilor lor un alt viitor.

Consideram ca timpul pentru rusine, ilegalitate, vulgaritate si saracie a trecut. Declaram deschis ca aceasta activitate este legala, distractiva, extrem de profitabila dar si solicitanta si poate schimba radical in bine vieti, poate face viitorul mai bun.

Echipa de management
Bani & program

 

Studioul se umple rapid si nu mai avem multe camere ramase. Nu ratati o activitate care va poate aduce 1000 euro in mana lunar!

"Experienta mea dinainte de Standard Studio reprezinta o perioada de 10 luni in care eram terorizata de admin si patron, de targetul zilnic pe care trebuia sa il fac plus neintelegerile pentru problemele personale..."

Ramona - Bucuresti

Cine ma va plati?

Platile sunt emise DIRECT de catre operatorul Streamate catre model, fara nici un fel de intermediere din partea Studioului.