Cum mi-am transformat neasteptat viata la Standard Studio

 

poveste videochat

Daca imi spunea cineva acum vreo 5 ani ca voi face videochat, n-as fi crezut nici in ruptul capului. Am tot vazut reclame, insa nici macar nu intra in calcul aceasta optiune.

Acum 5 ani aveam 23 de ani, eram casatorita cu prima mea iubire, dupa 7 ani de relatie, si aveam o scumpete de fata de 1 an. Matematica e simpla, acum am 28 de ani si un copil de 6 ani, care a inceput deja scoala. Restul, in schimb, s-a schimbat total neasteptat.

Scurta poveste a vietii mele

Pentru o imagine mai clara asupra conceptiei mele de viata, precizez si ca m-am nascut intr-o comuna din zona Braila, intr-o familie “traditionala”, cu parinti muncitori, umblati la biserica si casatoriti dupa doar 3 luni de cand se cunoscusera. Ei spun ca din dragoste, eu cred ca din “traditie”, ca asa trebuia, nu stateai sa te cunosti bine sau chiar sa te muti impreuna inainte, cum se face acum.

Mai departe cred ca este usor de intuit ca m-au educat sa invat bine la scoala, sa am un viitor mai bun decat al lor, eventual intr-un oras mai mare, sa ma casatoresc si sa fac copii. Insa nu mi-au impus niciodata ce sa aleg, nu aveam mari restrictii si nici nu erau genul violenti fizic sau verbal, deci am avut o copilarie frumoasa.

In clasa a 12-a am fost cu mai multi colegi la o petrecere in Braila, era prima data cand faceam asta, insa ai mei au fost intelegatori si m-au lasat. La aceasta petrecere l-am cunoscut pe Bogdan, prietenul unui coleg din Bucuresti, care avea bunici in zona. Nu mi-a placut din prima de el, insa toata noaptea mi-a acordat foarte multa atentie, ceea ce era nou pentru mine. Era foarte politicos si m-am simtit chiar rasfatata pentru ca era atent la toate nevoile mele.

Am facut schimb de numere de telefon fara sa il las sa se apropie prea mult de mine totusi, lucru care mi-a spus ma tarziu ca l-a atras foarte mult la mine. Dupa multe luni de discutii pana noaptea tarziu si cateva intalniri in weekend-uri a venit si vara, bacalaureatul si decizia de a studia in Bucuresti pentru a fi cu Bogdan.

Am fost admisa la buget la ASE, alegand facultatea de Finante in cele din urma si, desi ai mei stiau ca stau la camin, m-am mutat direct cu Bogdan. Primul an a fost minunat si am avut tot ce mi-am dorit, Bogdan m-a rasfatat mereu cu calatorii, cu haine, cu iesiri numai la restaurante bune si petreceri exclusiviste, iar la facultate totul mergea bine. Primul Craciun l-am facut la ai mei, care l-au placut din prima. Apoi a urmat si nunta si o fetita minunata in ultimul an de facultate pe care am reusit sa o termin.

Cum a inceput totul…

Primele discutii aprinse cu Bogdan au inceput la un an dupa, cand fetita avea aproape un an, pentru ca incepusem sa imi caut de munca. Desi avem tot ce imi doream, imi lipsea independenta financiara si imi doream oricum sa imi dezvolt o cariera, sa ma simt utila si in alt sens decat ca sotie si mama.

Bogdan nu vedea sensul si isi dorea sa ma stie mereu acasa fiind si o fire geloasa. Asa stia ca nu voi pleca niciodata, ca depind financiar de el si nici nu am unde sa cunosc un alt barbat.

L-am iubit sincer pe Bogdan si nu m-au impresionat niciodata banii lui, chiar daca nu pot nega confortul pe care l-am avut. Insa nevoia constanta de a ma controla in tot ceea ce fac si lipsa de incredere m-au indepartat de el.

In ciuda insistentelor, in cele din urma m-am angajat la o banca si crizele de gelozie au inceput sa se inmulteasca.

Dupa multe luni de certuri constante, in care imi verifica mereu telefonul si ma acuza ca il insel, am avut surpriza sa descopar eu ca ma insela.

Un prieten binevoitor mi-a lasat un mesaj anonim si dupa ce am facut cateva cercetari m-am convins ca avea o relatie de aproape un an cu alta femeie, deci de acolo crizele lui de gelozie, probabil se gandea ca acelasi lucru il fac si eu.

Pe scurt, am ajuns intr-o garsoniera inchiriata de o prietena pentru a ma putea descurca cu banii, un copil la gradinita cu nevoi din ce in ce mai mari si o pensie alimentara de 1000 de lei pentru ca, bineinteles ca Bogdan nu avea la fel de multi bani si pe foaie, lucru frecvent in Romania, din pacate.

Abia ma ajungeam cu banii de la o luna la alta, nu mai zic de haosul din programul meu zilnic in care ma imparteam intre job, fetita mea si treburile casnice, destul de multe la numar acum, fara menajera si mese in oras.

Cum am ales sa fac videochat

De videochat am auzit tot timpul, insa nu m-a interesat niciodata domeniul. Insa, in situatia actuala, reclamele pe care le tot vedeam peste tot au inceput sa capete sens.

Aveam nevoie de un program lejer si cu siguranta aveam nevoie de mai multi bani, mult mai multi pentru a putea avea totusi si confortul din relatia cu Bogdan.

Am ales Standard Studio pentru ca, dintre toate studiourile la care am fost, mi s-au parut cei mai profesionisti. Echipa era formata numai din femei, unele dintre ele mame, ceea ce mi-a dat si mai mult de inteles ca aici voi fi sustinuta si inteleasa. In plus, este singurul studio care nu opreste comision din castiguri si nu impune tot felul de lucruri precum program fix, tinute sau amenzi/penalizari.

Echipa de training Standard Studio

Dintr-o solutie de moment, am inceput chiar sa devin curioasa si entuziasmata de ce mi-ar putea oferi.

Primele zile mi-au mai taiat din elan pentru ca totul era foarte nou pentru mine si eram destul de timida si retinuta. Am petrecut multe ore sa urmaresc lectiile video din programul de training, sa discut cu fetele si sa gasim impreuna o strategie prin care sa castig mai mult scotandu-mi in evidenta calitatile mele naturale. Asta este un lucru care mi-a placut foarte mult si mi-a mai sters din preconceptiile despre videochat. Nu era deloc asa vulgar cum imi inchipuisem, nu trebuia sa ma prefac cu nimic si nici sa port tinute sumare.

Tot ce trebuia sa fac, de fapt, era sa ma distrez, sa fiu naturala si sa ma straduiesc sa cunosc barbatii cu care interactionam.

Am aflat atat de multe despre modul de gandire al barbatilor, incat as putea scrie o carte. De exemplu, multi membri apelau la servicii de videochat pentru ca se simteau singuri si isi doreau sa vorbeasca cu o persoana reala, pentru ca in realitate nu stiau cum sa interactioneze cu femeile. Cu multi am si pastrat o relatie de prietenie si ani de zile, am ajuns sa fiu mai mult psiholog pentru ei, sa ii incurajez sa cunoasca femei si sa ii invat cum sa vorbeasca cu ele, ce sa faca si cum sa le satisfaca.

Sunt aproape 3 ani de cand fac videochat si mi se pare mai distractiv ca niciodata, fiecare membru este special si imi face placere sa ii cunosc mai bine, sa aflu cum gandesc si ce isi doresc in viata. Toate aceste informatii m-au ajutat si pe mine, la randul meu, sa stiu ce imi doresc cu adevarat de la un barbat si sa il si cunosc pe cel potrivit.

Din fericire, stia de la inceput cu ce ma ocup si, desi a fost putin deranjat si nu prea ma intreaba detalii, este langa mine si intelege ca relatia noastra nu are nicio legatura cu ceea ce fac eu cateva ore pe zi.

Nu am simtit nevoia sa ma ascund, asa ca si prietenii mei stiu de la inceput. Unii m-au judecat initial sau m-au luat in ras, dar s-au obisnuit cu ideea si nu s-au schimbat cu nimic relatiile.

Pentru mine, videochat-ul a fost colacul de salvare care m-a ajutat sa ies din impasul financiar, sa am mai mult timp liber sa ma ocup de educatia fetei mele, dar si sa ma simt mai increzatoare, independenta si sa ma bucur cu adevarat de viata.

Voi continua sa fac videochat cat imi va face placere, momentan ma bucur de fiecare experienta, insa am inceput sa pun deja bani deoparte si sa ma gandesc la ce pot face pe cont propriu in viitor. Nu am incetat niciodata sa invat, sa fac cursuri si sa particip la diferite evenimente, ceea ce m-a ajutat si in relatia cu membrii, care sunt cu atat mai impresionati de o femeia care are si alte interese si este inteligenta.

As sfatui pe oricine sa incerce, sa vada daca li potriveste si sa se distreze experimentand tot felul de situatii cu personalitatea lor. Videochat-ul m-a ajutat foarte mult sa si cunosc oameni, sa fiu mai deschisa si sa realizez ca fiecare om are frumusetea lui si are o valoare pe acest pamant.

Iar daca videochat-ul nu este de tine, te indemn macar sa fii mai deschisa, sa nu judeci si sa nu te legi de detaliile din viata altor oameni. Incearca sa-ti creezi viata perfecta pentru tine, sa te bucuri din plin de tot ceea ce faci si sa te concentrezi mai mult pe tine decat pe cei din jurul tau! 🙂

Mini Quiz

Povesti videochat

Mini Quiz Ioana

 

1. Cat a durat cel mai lung privat al tau?

Cel mai lung privat a fost de 5 ore cu unul dintre cei mai fideli membri, cu care am ramas si prietena.

2. Care este cel mai interesant lucru care ti s-a cerut in privat?

Am avut un membru care mi-a cerut sa vorbesc cat mai putin spre deloc, iar la final sa-i las un feedback legat de cum s-a descurcat. Aparent multe intalniri erau asa si voia sa stie daca vorbeste prostii sau de ce nu ajunge mai niciodata la a doua intalnire.

3. Ce ti-ai cumparat din primii bani pe care i-ai castigat facand videochat?

Din primii bani am platit facturile restante la intretinere, lumina si telefon.

4. Ce crezi ca te face speciala in ochii membrilor?

Probabil faptul ca sunt o ascultatoare foarte buna si ca reusesc sa-i inteleg cu adevarat.

5. Spune-ne 3 lucruri care s-au schimbat in bine in viata ta de cand ai inceput sa faci videochat.

Planul financiar, evident, ma simt mult mai increzatoare, sexy si inteligenta si am ajuns sa am o viata sociala mai activa, sa ma imprietenesc usor, sa cunosc oameni de calitate si sa am relatii autentice.

6. Prietenii/familia stiu ca faci videochat? Ce parere au?

Toti cei dragi mie stiu si ma inteleg…sau daca nu, se prefac foarte bine. :-))

7. Ai pierdut “prieteni” din cauza videochatului?

Absolut niciunul.

8. Da-le un sfat modelelor incepatoare.

Sa isi descopere partile bune le ele, cele care le fac placute si in viata reala pentru a le scoate in evidenta si sa se joace, despre asta este viata, nu trebuie luata foarte in serios! 🙂

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.