Lubrifiantul StandardLube, produs chiar de Standard Studio

standard lube - lubrifiantul preferat al modelelor videochat

Dupa lansarea  jocului de carti The Sex Game, Standard Studio isi continua linia de produse cu primul sau lubrifiant, StandardLube, acum disponibil online atat in magazinul nostru, cat si pe emag.

Lubrifiantul StandardLube este pe baza de apa si are doar ingrediente de calitate, fara parabeni sau parfum.

Inainte de a lansa lubrifiantul, am vrut sa ne asiguram ca produsul nostru ofera calitate maxima, la cel mai bun pret posibil. Asa ca, inainte de lansarea oficiala, am alcatuit un chestionar de cercetare privind performantele produsului si l-am oferit spre testare catre sute de femei.

Rezultatele testarii de catre modelele videochat

Timp de aproape o luna de zile a fost testat de sute de modele videochat, atat de la studioul din piata Romana, cat si cele face fac videochat de acasa prin intermediul Standard Acasa.

completarea chestionarului
Prin formularul de evaluare am vrut sa aflam direct de la modelele de videochat si femei, in general, ce anume cauta la un lubrifiant si daca Standard Lube indeplineste toate standardele dorite, pentru a ne asigura ca scoatem pe piata cel mai bun produs posibil.

Lubrifiantul a fost testat de 265 de femei cu varste cuprinse intre 18-55 ani, dintre care 183 modele videochat, cele mai multe parte din echipa Standard Studio sau Standard Acasa.

Rezultatele studiului nostru au fost urmatoarele:

  • textura lubrifiantului a fost asociata cu cu urmatoarele cuvinte: fina, naturala, lejera, matasoasa, hidratanta;
  • 100% din esantionul cercetat considera ca modul de folosire al produsului (prin pompare pentru a elibera doza perfecta de lubrifian) este foarte usor;
  • 99% au indicat ca ingredientele ar fi naturale, judecand dupa eticheta (contine doar apa, glicerina si propylene glycol);
  • 99% au acordat punctajul maxim de “5 stele”;
  • 99% ar recomanda si altor persoane STANDARD LUBE;
  • 100% din esantion este foarte multumit ca STANDARD LUBE este transparent si nu pateaza.

Toate au spus ca Standard Lube are cantitatea perfecta la pretul ideal, asa ca lansarea lubrifiantului a venit rapid, avand deja o baza importanta de cliente, care au solicitat chiar in avans produsul.

chestionarul de cercetare standard lube

Comanda si tu StandardLube si primesti un cupon de 15 lei

Lubrifiantul este pe baza de apa, potrivit pentru pielea delicata si poate fi folosit direct, atat cu prezervativ, cat si cu jucarii sexuale.

Partea cea mai buna a produsului este ca nu contine parabeni, nu are miros si este incolor, fara sa lase urme sau pete.

Daca il comanzi pana la finalul anului 2017, primesti un voucher de 15 lei, indiferent de suma totala a comenzii. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti codul standard15 la finalul formularului de comanda.

Comanda si tu lubrifiantul StandardLube aici!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.