Te felicit ca ai decis sa afli mai multe informatii cu privire la compania Standard Studio, despre activitatea de videochat, precum si despre felul in care, prin intermediul nostru, iti poti schimba radical viata in bine!

Domeniul de videochat are un potential fantastic pentru ca se adreseaza clientilor din tari foarte bogate ca SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda si tari din Europa de Vest, clienti pentru care a plati 2-3 dolari pe minut nu este un mare efort financiar.

Castigurile cumulate din aceasta activitate pot atinge sume record de mii de dolari pe saptamana.

Banii pot ajunge la tine extrem de rapid.

La Standard Studio modelele isi primesc banii direct de la site, fara intermediere sau comision din partea studioului, in fiecare saptamana, la doar 6 zile dupa terminarea fiecarei saptamani de lucru.

Dar sa incepem cu inceputul:

Ce este si cum functioneaza videochat-ul?

Activitatea de videochat presupune interactiunea virtuala intre client/membru (adica persoana care plateste) si model (persoana care este platita), interactiune pentru care clientul plateste un anumit tarif, stabilit de model, pentru fiecare minut petrecut in modul de chat platit cu respectivul model.

Interactiunea se desfasoara prin intermediul unui site-platforma care intermediaza conexiunea celor doi, adica atat membrul, cat si modelul se conecteaza la site si interactioneaza video si audio prin intermediul acestuia.

Site-ul platforma este determinant pentru nivelul de incasari al unui model pentru ca, cu cat site-ul este mai popular (are mai multi membri), cu atat modelul are mai multe sanse de castig. Un site fara membri nu poate oferi modelelor posibilitatea unor castiguri mari.

Site-ul partener al companiei Standard Studio, www.streamate.com are in prezent peste 70% din piata de videochat (adica genereaza peste 70% din banii care se cheltuie de catre membri pentru serviciile de videochat) si implicit, modelele Standard Studio au incasari record in acest domeniu.

Pe langa intermedierea interactiunii si atragerea constanta de membri noi prin intermediul publicitatii, site-urile de videochat indeplinesc si functia de procesare de plati. Membrul plateste site-ul, iar site-ul plateste mai departe modelului un procent din suma platita de catre membru pentru interactiunea cu modelul.

Cum arata un site de videochat?

Accesand site-ul www.streamate.com vei vedea o lista de modele, care se continua si pe urmatoarele pagini ale site-ului. Listarea acestora se face de catre site in ordinea popularitatii, incepand cu cel mai bun model de pe site si terminand cu cel cu calitatea prestatiei online cea mai slaba.

Cu cat un model ocupa o pozitie mai sus in aceasta lista, cu atat face mai multi bani.

Unul dintre avantajele modelelor Standard Studio pe www.streamate.com este ca beneficiaza de listare preferentiala, ceea ce inseamna ca din prima zi se afla pe primele pagini ale site-ului, avand posibilitatea de a avea castiguri substantiale de la inceputul activitatii.

Pozitia pe site nu este fixa, ci ea se calculeaza intotdeauna in functie de statisticile generate de model pe site in ultimele 30 zile.

Perseverand si progresand constant in aceasta activitate iti poti imbunatati constant statisticile si poti creste in pozitia pe site, ajungand model de top si atingand niveluri de castig corespunzatoare acestei pozitii.

De ce ai nevoie pentru a lucra ca model videochat?

Pentru a putea lucra ca model videochat ai nevoie de urmatoarele:

  • o incapere linistita, luminata si decorata frumos, in care sa iti poti desfasura activitatea
  • un calculator cu procesor performant pentru a te asigura ca streaming-ul tau (difuzarea imaginii video online) este de calitate pe site
  • o camera web care poate reda video HD
  • o conexiune la internet care sa permita streaming de calitate, fara intreruperi

Contrar primei impresii, un model videochat nu trebuie sa fie ca un model de fashion, cu dimensiuni 90-60-90 pentru a avea succes. Este mult mai importanta stapanirea limbii engleze (cea mai frecvent folosita online) si comunicarea cat mai naturala cu membrii, decat aspectul fizic si doar atat.

Care este rolul unui studio?

De cele mai multe ori, persoanele interesate de videochat nu au posibilitatea sa isi desfasoare activitatea de acasa sau nu detin echipamentul necesar.

Cel mai frecvent insa, lipsa totala de experienta in domeniu le impiedica sa genereze de acasa, la inceputul activitatii, incasari suficiente cat sa justifice timpul petrecut online.

Studiourile ofera o alternativa usoara pentru a incepe activitatea imediat, deoarece pun la dispozitie spatiul de lucru si intr-o mai mare sau mai mica masura, in functie de studioul ales de model, informatii de baza care pot ajuta modelele la inceput.

Marea majoritate a studiourilor din Romania, exceptand Standard Studio, intermediaza platile efectuate de site-uri pentru prestatia modelelor si opresc o parte din acesti bani ca si comision, aceasta parte reprezentand modalitatea de realizare a profitului de catre studiouri.

Standard Studio NU intermediaza si NU opreste bani din plata modelelor. Modelele Standard Studio primesc direct de la www.streamate.com plata saptamanal si INTEGRAL.

Standard Studio nu are ca obiect de activitate intermedierea de plati, ci RECRUTAREA si FORMAREA de modele de top pentru partenerul nostru, site-ul Streamate, activitate pentru care suntem platiti pe baza de contract, si nu din banii modelelor.

Practic, toate modelele Standard Studio lucreaza la noi avand toate beneficiile lucrului de acasa (primesc integral intreaga suma generata pe contul de model) si in plus au si toate beneficiile lucrului intr-un studio (echipament si cadru de lucru profesional, training dupa metoda de videochat folosita de cele mai bune modele din lume, American Standard).

Ce alte beneficii mai ofera www.streamate.com modelelor Standard Studio?

In afara de:

  • plati saptamanale si directe site-model fara intermediere si comision din partea studioului
  • listare preferentiala din prima zi pe pozitii avansate in lista de modele de pe site, listare care da posibilitatea si modelelor incepatoare sa castige mult de la inceputul activitatii
  • training dupa metoda de training American Standard folosita de cele mai bune modele din lume, training care se desfasoara intensiv pe o perioada de pana la 3 luni

Modelele Standard mai beneficiaza si de:

  • cadru si echipamente de lucru de ultima generatie
  • nivele diferite de comision pe site in functie de nivelul de castig saptamanal, ajungand pana la 83%, fiind cele mai mari din domeniu
  • programul de fidelizare Standard Rewards prin care primesc de la site, in plus fata de banii generati, un numar de puncte bonus proportional cu minutele petrecute in chat-ul platit, puncte bonus pe care le pot folosi pentru a-si achizitiona produse care variaza de la genti, pantofi pana la excursii sau chiar masini
  • echipa administrativa exclusiv feminina – la Standard Studio nu lucreaza decat modele feminine. Pentru a crea un spatiu intim si relaxant, toate membrele echipei administrative sunt tot femei.

Si baietii pot lucra

Pentru ca pe parcusul celor 5 ani de activitate am primit foarte multe cereri provenite de la modele masculine, sau persoane aflate in alte localitati decat Bucuresti, am lansat programul Standard Acasa, prin care toate aceste persoane pot beneficia de conditii similare de lucru ca modelele Standard care lucreaza de la sediul nostru.