Ce intreaba cel mai frecvent modelele incepatoare la interviuri?

afla-intrebarile-frecvente-la-interviurile-pentru-model-videochat

Pe parcursul a 5 ani de activitate a filialei Standard Studio in Romania, am intervievat mii de modele de toate varstele, profesiile si mediile sociale. In urma acestor interviuri, s-a conturat un numar de intrebari comune tuturor acestor persoane, pe care consideram ca este relevant sa le raspundem in textul de mai jos.

1. Cum sunt platita?

2. Cand primesc primii bani?

3. Cand primesc cardul Paxum?

4. Cati bani poate face un model incepator?

5. Ce determina nivelul de incasari al unui model?

6. Cati bani se fac in general/maxim?

7. Pot face bani si fara sa am experienta?

8. Cand o sa fac o sedinta foto?

9. Ce presupune programul Standard Rewards?

10. Trebuie sa folosesc jucarii?

11. Trebuie sa ma dezbrac?/Exista non-adult?

12. Cum este programul? Cand pot lua pauze?

13. Am diferite complexe legate de aspectul fizic, pot lucra?

14. Sunt timida, pot fi model?

15. Nu stiu nicio limba straina, pot lucra?

16. Poate fi site-ul accesat din Romania?

1. Cum sunt platita?

Modelele Standard Studio beneficiaza de avantajul de a fi platite direct de catre site si nu de studio, asa cum se practica in majoritatea studiourilor, asta insemnand ca acestea isi vor primi incasarile generate pe site direct intr-un cont personal la care doar ele vor avea acces.

In plus fata de asta, modelele Standard Studio isi primesc banii saptamanal, fara niciun fel de intarziere, spre deosebire de restul modelelor care lucreaza pe Streamate si care isi primesc banii cu o intarziere de 3 saptamani.

Mentionez ca incasarile care vor fi afisate la sectiunea “My earnings” din contul tau de pe streamatemodels.com sunt direct cele care iti revin, cu alte cuvinte nu mai trebuie sa imparti suma afisata cu nimeni, ci iti revine in totalitate.

In acest moment probabil te intrebi “dar castigul vostru unde este?” Raspunsul este ca Standard Studio SRL este platita lunar de catre compania mama Standard Studio US, pe baza de contract pentru serviciile prestate, fara legatura cu sumele incasate de catre modele.

Cat despre metodele de plata, acestea sunt foarte accesibile si usor de folosit:

Cardul Paxum: modelul va avea inca din prima zi un cont individual, cont caruia ii este atasat si un card, ce poate fi folosit la orice magazin sau bancomat din Romania. Pentru a putea primi plata in fiecare saptamana, modelul trebuie sa aiba cel putin 100$ in saptamana anterioara.

Aproape toate modelele Standard Studio folosesc cardul Paxum pentru a-si primi in mod direct incasarile generate pe Streamate.

Fila de CEC: Fila CEC este mai putin avantajoasa deoarece este trimisa la adresa ta prin posta normala si poate dura un timp variabil pana ajunge, apoi, odata ce ai intrat in posesia CEC-ului, va trebui sa il depui la o banca din Romania. Banca va retine fila CEC pentru verificari uneori si pana la 60 de zile, abia apoi putand incasa banii. Aceasta este insa singura optiune pentru modelele care nu au atins suma minima necesara pentru Paxum, deoarece fila de CEC se poate emite cu o suma minima de doar 20$.

2. Cand primesc primii bani?

In prima zi in care incepi activitatea, te vom ajuta sa iti creezi un cont pe paxum.com, dupa care va trebui sa astepti aprobarea lui. Aprobarea dureaza cateva zile lucratoare (o medie ar fi 3-4 zile lucratoare).

Din momentul aprobarii contului Paxum, Streamate va putea vira banii generati in cont, iar mai departe ai posibilitatea de a-ti atasa propriul tau cont bancar in LEI in care sa retragi banii in fiecare vineri, chiar daca nu esti inca in posesia cardului fizic.

Trebuie sa ai in vedere faptul ca pe Streamate exista o suma minima necesara pentru a iti putea vira banii in contul Paxum, si anume $100. In cazul in care, dintr-un motiv sau altul, nu ai generat suma respectiva, niciun ban nu se pierde, ci se va reporta si se va aduna cu banii generati in saptamana urmatoare.

3. Cand primesc cardul Paxum?

Pe langa asocierea contului bancar, mai poti comanda de la Paxum si un card Mastercard pe care sa primesti banii din momentul in care acesta iti este livrat. Cardul iti va fi trimis prin Posta Romana sau curierat la o adresa indicata de tine la crearea contului.

Contul si cardul Paxum sunt pe numele tau personal si noi NU avem acces la ele, vei folosi adresa ta de email personala la crearea contului si parola o alegi si o tastezi singura.

4. Cati bani poate face un model incepator?

Este foarte dificil sa poti face predictii realiste in ceea ce priveste potentialul de incasari al unui anumit model pana sa fie prezenta online cel putin odata. Incasarile variaza foarte mult de la un model la altul, atat in primele zile, cat si ulterior, dupa mai mult timp de cand acestea activeaza. Exista modele care fac din prima saptamana peste $1000, altele care fac $100. Indiferent care sunt sumele generate la inceput, acestea cel mai probabil vor creste.

Ca regula generala, in aceasta activitate, incasarile vor creste intotdeauna pe masura ce trece timpul si proportional cu efortul depus de model, din doua motive: primul este ca iti vei insusi diferite cunostinte pe care nu le poti avea dintr-o data, ci necesita timp pentru a le intelege si a le implementa, al doilea este pur si simplu motivul matematic: cu cat trece mai mult timp de cand esti prezenta pe site cu atat se aduna mai multi membri care te favorizeaza si care te viziteaza constant. Astfel, cu fiecare saptamana care trece adaugi noi membri la baza ta de membri fideli.

5. Ce determina nivelul de incasari al unui model?

Exista anumite indicii care imi pot spune inca de la interviu daca un model are un potential mare si are sanse sa castige multi bani de la inceput, sau daca un model are nevoie de mai mult timp pentru a putea ajunge la incasari foarte mari.

Nivelul limbii engleze: este primul si cel mai important indiciu cu privire la potentialul unui model. O explicatie detaliata cu privire la importanta limbii engleze, o gasesti aici: Engleza in videochat

Concluzia este ca in acest domeniu mai putin conteaza aspectul fizic, si cel mai mult conteaza felul in care poti comunica cu membrii. Membrii nu apeleaza la serviciile de videochat numai pentru un show erotic, pentru ca asta pot urmari si pe gratis pe foarte multe alte site-uri pe aceasta tema care exista, ci motivul este acela ca isi doresc sa simuleze o relatie completa pe care ar avea-o in viata reala.

Aceasta “relatie completa” presupune o combinatie intre atractia fizica si potrivirea de caracter, asa cum s-ar intampla si in viata reala. Aceasta potrivire de caracter nu au cum sa o ghiceasca membrii, ci trebuie sa afle despre ea prin lucrurile pe care le povestesti, parerile pe care le ai pe diverse subiecte, felul in care iti place sa faci anumite lucruri, etc. Deci cu cat stii mai bine limba engleza, cu atat ai sanse mai mari sa atragi acei membrii care au lucruri in comun cu tine si care se indragostesc de personalitatea ta in primul rand. Acestia sunt si membrii care vor cheltui mai mult, pentru ca vor veni in camera ta mai des si vor petrece mai mult timp decat daca ar dori doar un show erotic, si sunt strict interesati de aspectul fizic.

Din experienta noastra, cei mai putini bani castiga modelele care nu cunosc deloc limba engleza, pentru ca in acest caz nu au de ales decat sa se axeze doar pe partea fizica, insa aici exista o concurenta uriasa – adica un membru care cauta modele numai pe acest criteriu, poate fi atras in fiecare zi de un alt model, si mai rar revin la acelasi, de asemenea, acest gen de membrii petrec si mult mai putin timp in partea platita. Insa nu iti face griji, chiar daca esti in stadiul in care nu stii deloc sau stii foarte putin, ai toate sansele sa iti cresti incasarile pe masura ce inveti limba engleza. Am avut in trecut modele care au venit nestiind deloc limba engleza, dar care cu timpul au reusit sa invete, au avut rabdare si ambitie, si au reusit sa atinga incasari mai mari decat altele care stiau mai bine.

Seriozitatea si disponibilitatea modelului de a se implica in aceasta activitate la fel cum ar face-o daca ar lucra la un job obisnuit este al doilea indiciu cu privire la potentialul unui model intervievat.

Este important sa intelegi ca fara efort nu exista castig, si daca te astepti la mii de dolari sa curga din ceruri fara ca tu sa depui un minim de efort, te inseli. Trebuie sa iti poti dedica cel putin 30 de ore pe saptamana acestei activitati timp in care dai 100% din capacitatea ta de a te face placuta si interesanta. De asemenea, trebuie sa fii deschisa la sfaturile si sugestiile primite din partea trainerilor Standard Studio, si sa incerci sa pui in practica cat de mult posibil din ceea ce ti se spune.

Atitudinea generala: este important sa ai o personalitate deschisa, optimista, vesela. Niciun membru nu va fi atras de o persoana care pare preocupata de altceva, trista, nervoasa sau pur si simplu obosita. Daca esti genul de persoana care isi poate pastra zambetul pe buze in orice situatie, ai toate sansele sa faci multi bani inca de la inceput. Daca doresti sa afli cum sa lucrezi la acest aspect, te rog citeste urmatorul articol: Cat de mult conteaza atitudinea

Concluzii cu privire la potentialul de castig:

Lasand la o parte aceste trasaturi de baza, este foarte important sa iti doresti sa evoluezi, sa progresezi, si mereu sa iti propui sa inveti lucruri noi si sa iti depasesti recordurile de incasari.

Nicio situatie in care te afli nu este fara rezolvare:

  • nu stii limba engleza: poti invata, si te vom ajuta si noi cu fise pe care ti le putem da, in care sunt listate cuvinte si expresii pentru incepatori, cuvinte si expresii uzuale in acest domeniu, idei de subiecte de discutii, etc.;
  • nu esti o persoana foarte extrovertita: acest domeniu te poate ajuta chiar sa depasesti aceste probleme si in viata ta de zi cu zi, si cu timpul, pe masura ce devii mai deschisa si mai comunicativa, vor creste si incasarile substantial.

La Standard Studio, beneficiezi de promovare suplimentara din partea Streamate, cat si de listare preferentiala pe pagina – din prima zi vei fi pe primele 2 pagini ale site-ului, ceea ce inseamna o vizibilitate foarte mare la membri, deci sanse maxime sa castigi foarte multi bani din primele zile.

Niciun model Standard Studio nu a incheiat vreodata saptamana cu $0 in toata istoria noastra, indiferent de capacitatea/cunostintele modelului.

6. Cati bani se fac in general/maxim?

Mentionez inca odata, ca atunci cand vorbim de incasari ne referim la castigurile personale ale modelelor. Dupa cum am spus, toate incasarile generate de model pot fi vizualizate in timp real de catre aceasta pe contul ei de model si la sfarsitul saptamanii sunt primite direct de la site pe cardul ei personal, fara intermediere sau comision din partea studioului.

CTA for money post

test

Incepe activitatea ca model videochat la Standard Studio si primesti garantat 5000 lei/luna

Castiga garantat
minim 5000 lei/luna

Da, vreau sa primesc garantat 5000 lei/luna »

Afla mai multe despre toate locatiile Standard Studio pe https://standardstudio.ro

Castigurile maxime in momentul de fata sunt de peste $5000 pe saptamana, evident, vorbim despre suma care ajunge pe cardul Paxum al modelului. Aceasta suma nu reprezinta un record atins o singura data, si doar la acela ne raportam, ci reprezinta castigurile constante, generate in FIECARE saptamana de catre modelul respectiv.

Castigurile mici ale modelelor care lucreaza prin intermediul Standard Studio, sunt undeva intre 100 si 300 de dolari pe saptamana. Le consideram mici, comparandu-le cu incasarile celorlalte modele.

Castigurile medii incep de la 300 de dolari pe saptamana si pana la 700 de dolari pe saptamana.

Castigurile mari sunt de peste 700 de dolari pe saptamana si pana la 1500 de dolari pe saptamana.

Castigurile foarte mari sunt peste 1500 de dolari pe saptamana, apoi mai exista si castiguri colosale, de la 5000 de dolari in sus in fiecare saptamana.

7. Pot face bani si fara sa am experienta?

Din experienta noastra, am observat ca persoanele care nu au mai lucrat deloc ca model si care incep prima data aceasta activitate la Standard Studio, fac mult mai multi bani inca din primele zile.

Motivul este acela ca un model care nu are experienta este mai deschis la sfaturi si sugestii si nu a avut cand sa isi formeze anumite fixuri si obiceiuri, multe invechite, care nu mai functioneaza la ora actuala. Este foarte dificil sa dezveti modele cu experienta de obiceiuri pe care le-au capatat de-a lungul anilor si de cele mai multe ori tot ele sunt si cele mai lipsite de rabdare modele, care vor castiguri colosale imediate cu efort minim.

Standard Studio ofera training constant, pe toata perioada colaborarii, si in special in prima perioada. Nu ai de ce sa iti faci griji daca nu ai experienta, din contra, din punctul nostru de vedere este un avantaj si vom fi langa tine cu sfaturi si ajutor ori de cate ori ai nevoie. Acest subiect a fost elaborat mai pe larg de colega mea, Nicoleta Coman, trainer la Standard Studio, in urmatorul articol: Conteaza experienta pentru a fi un model de succes?

8. Cand o sa fac o sedinta foto?

Ca model nou Standard Studio ai parte de sedinta foto gratuita din prima saptamana cu o persoana din echipa administrativa Standard Studio cu experienta in acest domeniu.

Este bine sa ai poze profesionale pe site, insa sa nu acorzi o prea mare importanta acestui aspect, deoarece nu este esential – pe Streamate exista optiunea de “member preview”, prin care membrii pot vedea si auzi ce se intampla in camera unui model, fara ca respectivul membru sa intre efectiv in chat, este nevoie doar sa treaca cu mouse-ul peste pozele de profil, si majoritatea membrilor folosesc aceasta optiune pentru a decide la ce model intra, mai putini decid pe baza pozei; esentiala va fi intotdeauna ATITUDINEA.

Atentie! Nu suntem de acord sa folosim poze din sedinte foto platite si organizate de catre alte studio-uri, deoarece nu consideram a fi o practica etica.

9. Ce presupune programul Standard Rewards?

Standard Rewards este inca un beneficiu oferit de Streamate prin intermediul Standard Studio. Motivul pentru care Streamate recompenseaza suplimentar modelele Standard, este in primul rand calitatea prestatiei online a acestora (toate modelele Standard urmeaza sistemul de training American Standard) si faptul ca sunt modele exclusive site-ului Streamate.

Cum functioneaza programul?

Standard Rewards este inca un beneficiu oferit de Streamate prin intermediul Standard Studio. Motivul pentru care Streamate recompenseaza suplimentar modelele Standard, este in primul rand calitatea prestatiei online a acestora (toate modelele Standard urmeaza sistemul de training American Standard) si faptul ca sunt modele exclusive site-ului Streamate.

Cum functioneaza programul?

In functie de numarul de minute petrecute in chatul privat, in fiecare saptamana vei primi un anumit numar de puncte bonus pe care le poti folosi ca si “credite” pe site-ul nostru. Cu aceste puncte poti achizitiona produse, la fel ca de pe orice magazin online (exp: parfumuri, genti, cosmetice, excursii, electronice, sau chiar si masini).

Conditii pentru acordarea punctelor bonus:

  • Punctele bonus se acorda de catre Streamate doar modelelor care ating un numar minim de minute online in fiecare saptamana, acestea fiind efectiv un BONUS, si nu de la sine intelese;
  • Ca un bonus suplimentar, modelele care indeplinesc anumite conditii de timp petrecut online si de incasari saptamanale, mai primesc inca 100 de puncte bonus pe saptamana respectiva, pe langa cele generate din privaturi.

10. Trebuie sa folosesc jucarii?

Exista doua moduri principale de abordare a acestei activitati si a membrilor: modele care se axeaza pe partea fizica, si modele care se axeaza pe partea de comunicare.

Indiferent de calea principala care simti ca ti se potriveste mai bine, nu se poate una fara cealalta. Chiar daca te axezi doar pe partea fizica, tot este nevoie de putina comunicare pentru ca altfel ar fi suficient pentru membri sa dea play la un film erotic.

Si invers, chiar daca te axezi pe comunicare, totusi membrii sunt pe acest site si pentru partea sexuala si nu inseamna ca poti sa o ocolesti complet.

Insa limitele pe care le impui in privat le vei decide singura: tu decizi cat de departe esti dispusa sa mergi si daca vrei sa folosesti jucarii sau nu. Noi nu te vom obliga niciodata sa faci ceva in privat cu care nu te simti confortabil.

In cazul in care nu folosesti deloc jucarii, trebuie sa te gandesti la ce altceva poti sa oferi membrilor, pentru ca este posibil sa faci bani fara sa le folosesti deloc, insa trebuie sa compensezi cu alte lucruri:

  • daca ai un aspect tineresc, fresh, timid, merge foarte bine sa joci rolul de persoana timida care are nevoie de mai mult timp pana sa depaseasca anumite inhibitii, si exista membri care cauta exact genul acesta de modele;
  • daca stii foarte bine limba engleza, poti compensa prin comunicare si discutii interesante si spontane – membrii sunt foarte atrasi de modelele naturale, dezinvolte, cu imaginatie si personalitate, care isi pot exprima ideile si dorintele – in acest fel vei putea atrage membri care isi doresc sa comunice si sa relationeze mai mult decat sa fie interesati de sexualitate, genul acesta de membri petrecand si mai mult timp in privat si vor trece cu vederea lipsa accesoriilor (in special si pentru ca sunt mii de alte modele pe site care ofera show-uri cu jucarii);
  • daca detii foarte multe haine, pantofi, costumatii si accesorii vestimentare poti compensa prin show-uri de genul roleplay sau dress-up: te poti imbraca in diferite costumatii (politista, asistenta, secretara, stewardesa, menajera, iepuras, etc.) si poti juca diferite roluri ale caror replici nu sunt foarte multe sau dificile si le poti invata rapid, chiar daca nu stii limba engleza foarte bine; de asemenea sunt multi membri amatori de a vedea modele cum se schimba in diferite outfituri, lenjerii, pantofi, deci cu cat ai mai multe astfel de obiecte cu atat vei atrage atentia membrilor si le-o vei distrage de la faptul ca nu ai jucarii;
  • poti veni cu orice fel de obiect sau accesoriu care consideri ca ar fi incitant pentru membri: ulei de corp, frisca, ciocolata, fructe, lumanari, diferite jocuri pe care le poti juca cu membrii – de exemplu strip poker – cu cat esti mai creativa cu atat mai bine.

Mai sunt si alte moduri de a putea face bani fara sa folosesti neaparat jucarii, si ti le vom expune in detaliu pe parcursul trainingului.

Pe de alta parte, daca nici nu stii limba engleza deloc sau nu poti fi naturala pe camera, nici nu esti credibila in rolul de fata timida sau nu ai imaginatie si creativitate, si nici nu esti destul de dotata in alte accesorii vestimentare, este foarte dificil sa poti genera castiguri substantiale fara sa folosesti niciun fel de jucarie.

Daca te afli in aceasta situatie, iti vom da si sfaturi pentru a-ti putea cumpara jucariile potrivite pentru tine, nu este un motiv sa te sperii: exista de toate formele, marimile si exista diferite tipuri de materiale, astfel incat vei putea gasi ceva cu care sa te simti confortabil cu siguranta.

11. Trebuie sa ma dezbrac?/Exista non-adult?

La Standard Studio nu exista optiunea de non adult, conditia minima pentru a lucra ca model adult este aceea de a fi dispusa la nuditate completa. Cu toate astea, noi nu obligam pe nimeni sa faca ceva ce nu doreste si abia odata ajunsa in fata camerei iti vei da seama daca poti sau nu sa depasesti acest aspect.

Trebuie sa fii constienta ca este imposibil sa ajungi la castiguri multumitoare daca nu vei reusi deloc sa treci peste acest pas, deoarece mai devreme sau mai tarziu toti membrii se vor astepta la un show erotic si refuzul tau constant va duce la indepartarea membrilor, avand in vedere ca exista mii de modele care le ofera exact ce isi doresc.

In concluzie, nu te fortam sa te dezbraci. Motivul pentru care nu exista non adult la noi este fix acela ca nu se fac suficienti bani. Daca consideri ca niciodata nu vei putea sa apari dezbracata in fata camerei, aceasta activitate nu este potrivita pentru tine.

12. Cum este programul? Cand pot lua pauze?

La Standard Studio modelele au libertatea sa isi aleaga programul de la o saptamana la alta. Fiecare model isi completeaza pe site in timpul saptamanii curente programul pentru saptamana urmatoare si ea decide ce zile vrea sa fie online si ce zile vrea libere, cat si tura pe care doreste sa activeze.

Turele nu sunt batute in cuie, si poti veni si pe alt interval decat unul dintre cele 3 stabilite de noi, cu mentiunea ca nu vei avea aceeasi camera de fiecare data cand vii, ci probabil iti vom da una dintre camerele disponibile in ziua respectiva.

Daca te vei incadra in una dintre cele 3 ture (7-15, 15-23, 23-7) iti vom aloca o camera pe care o vei folosi in fiecare zi, atata timp cat iti pastrezi tura respectiva.

Nu exista ora fixa de pauza si iti poti lua pauza oricand doresti, de asemenea, Standard Studio nu percepe amenzi sau penalizari pentru intarzieri sau pentru depasirea anumitor perioade de pauza.

Concediile le poti lua oricand doresti si oricate doresti, doar sa anunti cu o saptamana inainte ca urmeaza sa fii in concediu.

Atentie! La intocmirea programului si cand decizi gestionarea pauzelor, trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

  • Toate castigurile generate pe Streamate iti revin in totalitate, Standard Studio nu percepe comision din incasarile modelelor si modelele sunt platite direct de catre Streamate pe cardurile Paxum personale ale fiecarui model in parte.
  • Standard Studio nu poate percepe nici amenzi, insa site-ul Streamate are anumite conditii: minim 1800 de minute online (efectiv timpul in care esti logata pe site) in fiecare saptamana si anuntarea absentelor cu 24 de ore inainte.
  • Trebuie sa ai grija sa iti organizezi programul si pauzele in asa fel incat sa atingi acest numar de minute la finalul saptamanii, indiferent cate zile pe saptamana le petreci la studio.
  • Daca esti dispusa sa stai mai mult timp in fiecare zi si nu iesi in pauze des, poti veni si numai 3-4 zile pe saptamana la studio. De asemenea, daca ai alt job sau alte obligatii, poti veni si 7 zile din 7, petrecand mai putine ore in fiecare zi, astfel incat sa atingi 1800 de minute la finalul saptamanii;
  • Saptamana este dupa model american – prima zi este duminica si ultima zi este sambata deci orele pe care le petreci duminica intra in urmatoarea saptamana pe site, si nu in cea care se incheie duminica pentru noi;
  • Este important sa ai un program constant si sa iti pastrezi tura odata ce ai ales-o. In niciun caz nu vei fi avantajata daca te muti pe toate turele si vii haotic, pentru ca nu vei reusi sa iti formezi membri fideli, care in cele mai multe cazuri reprezinta baza veniturilor unui model;
  • Nu este recomandat sa iti iei concediu in primele 3 luni ale contului, deoarece aceasta este o perioada in care contul este nou si foarte vulnerabil, o lipsa putand duce la o scadere dramatica a traficului si incasarilor; este bine sa te implici foarte mult in aceasta perioada de inceput pentru ca este esentiala pentru a forma niste statistici bune pe site care vor duce la un trafic crescut, si implicit incasari mai mari, dar si pentru a-ti forma membri fideli care ajuta la stabilizarea contului si la mentinerea lui la un anumit nivel de incasari in fiecare saptamana.

13. Am diferite complexe legate de aspectul fizic, pot lucra?

Foarte frecvent, persoanele care vin la interviu isi fac griji ca nu vor fi acceptate sau ca nu vor avea sanse sa castige bani pe motiv ca au anumite trasaturi fizice care nu intra chiar in categoria general acceptata de “model”.

In primul rand, trebuie sa intelegi ca denumirea de “model videochat” nu este in niciun caz egala cu cele de “model fashion”, “fotomodel”, “manechin” si tocmai acesta este motivul pentru care foarte multi membri apeleaza la serviciul de videochat – acela ca modelele videochat sunt niste persoane reale, adevarate, asa cum pot intalni in viata lor de zi cu zi, si nu neaparat dive inaccesibile, de care foarte multi membri sunt intimidati, fiind constienti ca in viata reala nu ar avea o sansa cu o astfel de persoana.

Nu exista persoana cu care sa fi discutat, indiferent cat de bine arata, care sa nu aiba un complex sau altul, insa acestea trebuie depasite pentru ca de cele mai multe ori sunt subiective si nu reprezinta in niciun caz felul in care te percep cei din jur.

In al doilea rand, la fel ca si in viata reala, exista diferite gusturi printre membri, unora le plac femeile plinute, altora cele foarte slabe, unii membri prefera sanii foarte mari pe cand altii adora pe cei foarte mici, exista foarte multi membri care sunt foarte atrasi de femei in varsta dar si de cele foarte tinere, deci exista membri pentru fiecare, trebuie doar sa acorzi timpul necesar pentru ca membrii care te plac pe tine sa te si gaseasca.

O sa constati cu timpul ca aceasta activitate te va ajuta foarte mult sa depasesti orice complex cu care ai inceput si sa capeti incredere in tine si in feminitatea ta.

14. Sunt timida, pot fi model?

Depinde cat de timida esti, sau la ce se limiteaza aceasta timiditate. Daca este vorba mai mult despre aspectul social al acestei activitati – cu alte cuvinte daca ti-e greu sa comunici cu niste persoane necunoscute pe care nici nu le vezi, sau nu te simti confortabil spunand prea multe lucruri despre tine unor persoane necunoscute, este destul de greu sa ai castiguri fabuloase de la inceput.

Din experienta noastra, cu putina rabdare, aceste probleme sunt depasite de catre modele cu timpul pentru ca pe masura ce trec saptamanile te vei mai obisnui cu acest tip de interactiune si nu iti va mai fi la fel de greu.

Exista totusi membri atrasi de acest gen de fata timida care are nevoie de mai mult timp pana sa depaseasca anumite inhibitii.

Daca este vorba despre partea erotica a acestei activitati, sa stii de la inceput ca noi nu obligam pe nimeni sa faca ceva ce nu doreste, si abia odata ajunsa in fata camerei iti vei da seama daca poti sau nu sa depasesti acest aspect.

Totusi, trebuie sa fii constienta ca este imposibil sa ajungi la castiguri multumitoare daca nu vei reusi deloc sa treci peste acest pas, deoarece mai devreme sau mai tarziu toti membrii se vor astepta la un show erotic si refuzul tau constant va duce la indepartarea membrilor, avand in vedere ca exista mii de modele care le ofera exact ce isi doresc.

In concluzie, daca esti o persoana timida, dar esti interesata de aceasta activitate, poti incerca oricand, pentru ca cele mai multe dintre astfel de probleme sunt depasite de modele odata ce se obisnuiesc cu activitatea, si vei observa ca vei ajunge chiar sa capeti mult mai multa incredere in tine decat aveai inainte si in viata ta de zi cu zi.

Alt lucru pe care ar trebui sa il ai in vedere este faptul ca in orice moment in care doresti sa incheiem colaborarea, s-a incheiat, nimeni nu te obliga sa activezi o anumita perioada de timp, si la noi nu sunt necesare cereri si preavize in acest sens.

15. Nu stiu nicio limba straina, pot lucra?

Este destul de greu sa poti genera castiguri semnificative daca nu poti comunica in nicio limba, si singurul mod prin care poti creste nivelul de incasari este sa fii dispusa sa inveti si sa depui un efort constant de a progresa. Ideal este sa inveti limba engleza, deoarece majoritatea membrilor sunt americani sau vorbitori de limba engleza, deci pe site va fi cea mai utila limba.

Exista insa si optiunea de a adauga pe cont alte limbi decat engleza – franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, olandeza – insa un profil in limba engleza este obligatoriu.

Am avut cazuri in trecut de modele care au inceput activitatea nestiind limba engleza deloc, si nicio alta limba, dar care pe masura ce au activat pe site au si invatat limba engleza – pe de-o parte se invata cu ajutorul membrilor, pe de alta parte iti poti dedica cateva ore pe saptamana acasa pentru a aprofunda.

Pentru mai multe detalii pe acest subiect, te rog acceseaza link-ul urmator: Engleza in videochat

16. Poate fi site-ul accesat din Romania?

Streamate.com are accesul blocat pentru tarile din Europa de Est, inclusiv pentru Romania. Daca incerci sa accesezi site-ul se afiseaza paginile cu listingul de modele (nickname, poza de profil, varsta, tara de origine) insa daca vei da click pe orice poza sau link de pe site vei fi redirectionata catre alta pagina care nu are legatura cu Streamate.

Cu alte cuvinte, nimeni din Romania nu poate avea acces la camera de chat gratuita sau privata, pozele din galerii, detalii de pe profil. De asemenea, chiar daca un roman se afla intr-o alta tara, care are accesul nerestrictionat, acesta nu poate accesa chat-ul privat daca datele cardului lui de credit sunt de Romania.

Cu toate astea, trebuie sa fii constienta ca acesta este un risc al activitatii pe care trebuie sa ti-l asumi, avand in vedere ca ai parte de o expunere pe internet totusi, deci intotdeauna va exista posibilitatea sa fii vazuta de cineva cunoscut, chiar daca acea posibilitate este redusa.

Atentie! Cu cat vei fi mai discreta si nu vei impartasi date personale despre tine, atat cu membrii, cat si cu alte modele colege, cu atat sansele de a fi vazuta sunt mai mici. Nu este recomandat in nicio situatie sa discuti cu membrii despre alte colege sau cu colegele despre tine si despre ce discuti cu membrii tai.

Foloseste formularul de mai jos, daca ai o intrebare la care nu ai gasit raspunsul mai sus, sau daca doresti sa ne lasi si parerea ta cu privire la acest articol.

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.