Videochat

Aspectele legale

Desfasurarea activitatii la Standard Studio

Modelele care colaboreaza cu Streamate cu ajutorul Standard Studio sunt in relatie DIRECTA cu site-ul, ca si cand ar lucra de acasa. Standard Studio nu intermediaza si nu are niciun procent din incasarile modelelor de pe site, aceste incasari revenind modelelor in totalitate.
Obiectul activitatii studioului, pentru care suntem platiti pe baza de contract si nu din comisionul modelelor, este recrutarea, instruirea si facilitarea activitatii modelelor videochat pentru Streamate. Mai multe informatii despre compania Standard Studio gasesti accesand pagina Despre Noi

Prestarea videochatului, perfect legala

Activitatea in sine de videochat nu este si nu a fost vreodata ilegala.

Fiind o activitate care genereaza venituri, se supune reglementarilor Codului Fiscal si naste obligatia achitarii taxelor si impozitelor catre stat, corespunzatoare veniturilor realizate.

Indiferent ca generezi bani din videochat, sau ca ai primit bani din orice sursa, chiar si ca un cadou din strainatate, ai obligatia de a declara aceste venituri la ANAF si de a plati taxele aferente acestor venituri.

Incasarile generate de modelele Standard Studio pe site-ul Streamate sunt virate din America direct si integral in conturile personale ale modelelor. Aceste incasari sunt considerate venituri realizate din strainatate, si trebuie declarate la ANAF (sucursala din raza de domiciliu) de catre fiecare model in parte.

Declaratiile se depun o data pe an, pentru anul precedent. De exemplu, intre ianuarie 2016 si mai 2016 se vor depune declaratile veniturilor realizate in anul 2015.

Consilieri profesionisti pentru studioul nostru

Standard Studio este reprezentat de una dintre cele mai puternice firme de avocatura pe plan local iar de contabilitatea noastra se ocupa o firma reputata de experti contabili. Pe langa consilierea locala beneficiem si de cea din partea companiei mama din Statele Unite ale Americii.

Studioul Standard
Contactati-ne

 

Studioul se umple rapid si nu mai avem multe camere ramase. Nu ratati o activitate care va poate aduce 1000 euro in mana lunar!

"Pana sa lucrez aici nu am mai lucrat in domeniul de videochat. Am venit la interviu impreuna cu o prietena, mai mult la insistentele ei si fiindca nu vroia sa mearga singura. Cand am ajuns la adresa indicata, nu eram sigura ca este locul corect..."

Ana, 23 - Bucuresti

Cum functioneaza videochatul? Trebuie sa am experienta ca sa lucrez la Standard Studio?

Cand esti online, profilul tau apare listat in peste 500 site-uri afliliate in reteaua Streamate, retea care este accesata de milioane de membrii in fiecare zi. In momentul in care unul dintre acesti membri alege optiunea 'live chat' de pe profilul tau, site-ul incepe sa il taxeze pentru fiecare minut pe care il petrece cu tine, si un procent din aceste incasari iti revine tie.