Studioul Standard

Agenti recrutori

Recomanda Standard Studio prietenelor tale si poti castiga $200 pentru fiecare fata pe care o recomanzi. Suna incredibil dar noi chiar platim colaboratorii la timp. Daca vrei sa faci bani raspunsul este recrutarea sau videochatul la Standard Studio!

Cunoasti multa lume? Poti recruta modele pentru studioul nostru!

Orice persoana poate activa ca recrutor pentru Standard Studio, indiferent de sex si indiferent daca colaboreaza cu noi ca model sau nu.

Conditiile colaborarii sunt urmatoarele:

  • Plata se face pe baza de contract (conventie de prestari servicii pe baza de comision), si se achita un comision de 300$ pentru fiecare model feminin recomandat, care isi desfasoara activitatea la sediul Standard Studio.
  • Plata comisionului de recrutare se efectueaza de Standard Studio SRL catre recrutor prin transfer bancar in contul LEI al recrutorului la cursul BNR dolar - leu din ziua platii.
  • Pentru sumele care vor fi efectuate in baza acestui contract toate taxele si impozitele se platesc la stat de catre Standard Studio SRL, cei 300$ reprezentand suma neta pe care o vei primi.
  • Modelele recomandate trebuie sa activeze la sediul Standard Studio din Bucuresti. Aceasta oferta nu se aplica in cazul modelelor care vor lucra de acasa.

Nu este necesar sa fii prezent(a) in acelasi timp cu modelul. Putem semna contractul in prealabil, urmand sa recomanzi modelul la o data ulterioara, insa este nevoie ca modelul sa treaca numele tau pe fisa de interviu pe care o va completa, la rubrica "Sursa recomandarii".

Lasa-ne datele tale si te vom contacta noi pana la sfarsitul zilei

  Nume
  Telefon mobil  
  Email  
  Cod verificare
 
Vreau sa recrutez modele

Bani & Program

 

Standard Studio SRL.
Blvd. Magheru nr. 11
etaj 5
(vis-a-vis de McDonald's Piata Romana)
Bucuresti 1, Romania
 
021.312.2097
0785.284.574
 
hr@standardstudio.ro

"Studioul la care am lucrat anterior nu oferea atatea avantaje precum Standard Studio, atat din punctul de vedere al curateniei cat si al modalitatilor de plata. Am aflat de Standard din ziar si prima mea impresie a fost ca aici este un mediu placut si relaxant si m-am decis sa lucrez aici...."

Alina - Bucuresti